Mark Slats

Meet the team: Hi I am Maarten 👋🏼

apr 26, 2024 | Algemeen, Worlds Toughest Row

Waarom ik dit wil? Ik ben gek op uitdagingen!🫡 Deze reis begon al jaren geleden toen mijn oog viel op het 4-persoons Atlantische Oceaan roeirecord. Helaas is deelname toen niet van de grond gekomen. Op zoek naar een uitdaging schreef ik mij in voor een IronMan 70.3 in Panama.💪🏼Onvoorbereid kwam ik er achter dat een racefiets huren onmogelijk was en fietse ik de race gedwongen op een mountainbike..😅 Na (o.a.) de IronMan Maastricht en The Brutal Double: een dubbele IronMan met meer dan 6000 hoogtemeters, zag ik de oproep van Mark: hij zocht een team voor de Worlds Toughest Row!🌊 Een uitdaging die mij op het lijf geschreven is!🫶🏻 Mark my words: Team Row4Cancer komt straks met een lach over de finish!😁
.

.
This adventure started some years ago when I saw the 4-person Atlantic Ocean rowing record. Unfortunately participating then didn’t work out Looking for a challenge, I then signed up for an IronMan 70.3 in Panama.💪🏼 I found out that renting a road bike was impossible and forcibly cycled the race on a mountain bike.😅 After (among others) the IronMan Maastricht and The Brutal Double: a double IronMan with more than 6000 altimeters, I saw Mark’s call: he was looking for a team for the Worlds Toughest Row!🌊 A challenge that is right up my alley!🫶🏻 Mark my words: Team Row4Cancer will soon cross the finish line with a smile!😁