Mark Slats

The World's Toughest Row

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mark Slats en Team Row4cancer nemen deel aan The World’s Toughest Row

Mark Slats, een naam synoniem aan grensverleggende prestaties en ongeëvenaarde vastberadenheid, staat op het punt om opnieuw geschiedenis te schrijven. Ditmaal bundelt hij zijn krachten met Team Row4cancer voor een epische uitdaging: The World’s Toughest Row.

Over The World’s Toughest Row (voormalig TWAC):

The World’s Toughest Row, voorheen bekend als The Talisker Whisky Atlantic Challenge (TWAC), is de ultieme test voor moed, doorzettingsvermogen en teamwork op open zee. Deze jaarlijkse roeiwedstrijd daagt teams van over de hele wereld uit om de Atlantische Oceaan over te steken, van de Canarische Eilanden naar Antigua. Met een afstand van meer dan 3000 mijl (4800km) en extreme weersomstandigheden is het niet alleen een test van fysieke kracht, maar ook van mentale veerkracht en navigatievaardigheden. The World’s Toughest Row trekt avonturiers, liefhebbers van de zee en voorvechters van goede doelen aan, die allemaal de uitdaging aangaan om hun grenzen te verleggen en een blijvende impact te maken.

Worlds Toughest Row
The World's Toughest Row 2024

Het goede doel

Maar voor Mark Slats en Team Row4cancer gaat deze wedstrijd verder dan alleen maar een sportieve uitdaging. Ze roeien niet voor roem of persoonlijke glorie, maar voor een nobel doel. Hun missie is om bewustzijn te creëren en fondsen te werven voor het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie, een instituut dat levens redt en hoop biedt aan kinderen en families die te maken hebben met kanker.

Wereldrecordpoging

Met elk riemslag streven Mark en zijn team ernaar om niet alleen de finish te halen, maar ook om een nieuw wereldrecord te vestigen. Hun vastberadenheid kent geen grenzen, en ze zijn vastbesloten om geschiedenis te schrijven en hun naam te graveren in de annalen van de roeisport.

De missie van Row4Cancer’s in 2024?

Het wereldrecord verbreken van the World’s Toughest Row!

29 dagen, 14 uur & 34 minuten
(The Four Oarsman, GB)

world record logo
boats worldstoughestrow

Steun en volg ons

Steun Mark Slats en Team Row4cancer in hun missie om het Prinses Máxima Centrum te ondersteunen en een wereldrecord te vestigen. Jouw bijdrage kan een verschil maken in het leven van kinderen die vechten tegen kanker. Doneer vandaag nog en help ons om hoop te brengen waar het het hardst nodig is.

Blijf op de hoogte van de reis van Mark en het team reis door ons te volgen op social media en het laatste nieuws op deze website. We zullen regelmatig updates delen over hun voortgang, uitdagingen en overwinningen.

Samen kunnen we het verschil maken. Samen kunnen we levens veranderen. Laten we samen roeien voor hoop, voor leven en voor een toekomst vrij van kanker.

GA JE MEE?

Het avontuur begint hier.
Waar staat jouw merk voor?
Avontuur, innovatie of duurzaamheid

Volg het project op de voet

6 + 15 =