Mark Slats

Supporting

Mark Slats & Row4Cancer

 

Kom meer te weten over de avonturen van Mark Slats, Row4Cancer en…. hoe je ze kan steunen.

Mark Slats heeft zijn zinnen gezet op een derde wereldrecord in de World’s Toughest Row!

Na zijn overwinning in 2017 in de solo-klasse en in 2020 in de dubbel, is zijn volgende doel om de snelste Atlantische oversteek te realiseren in de 4-mans-klasse.

Het vestigen van een wereldrecord vereist het juiste team, professionele begeleiding, grondige voorbereiding, intensieve training en topmateriaal. Dit alles vergt aanzienlijke tijd en financiële investeringen.

Word sponsor van dit wereldrecord door te kiezen voor een van onze sponsorpakketten en maak deel uit van deze buitengewone reis.

Inhoudsopgave

Hallo, ik ben Mark Slats!

Mijn missie is om een langdurig duurzaam team te vormen dat ambitieuze plannen maakt en het onmogelijke mogelijk maakt. De eerste doelstelling is het breken van het 4-persoons en overall wereldrecord op de Atlantische Oceaan tijdens The World’s Toughest Row.

Ik weet dat dit een uitdagende missie is, maar ik ben vastbesloten om het te bereiken. Ik heb een team van vier mensen samengesteld die allemaal gedreven zijn en elkaar goed kennen. We trainen hard en bereiden ons voor op alles wat er op ons af kan komen.

Het is belangrijk om een hecht team te hebben als je iets onmogelijks wilt bereiken. We brengen veel tijd samen door, zowel trainend op het water als samen de voorbereidingen trekkend buiten het water. We eten samen, reizen samen, en delen onze ervaringen met elkaar. Door deze ervaringen te delen, bouwen we een sterke band op.

Ik ben ervan overtuigd dat het leven kort is en dat we een blijvende indruk op deze planeet willen achterlaten. Het varen van een wereldrecord is slechts de eerste doelstelling.

Ik kijk vol verwachting uit naar wat de toekomst brengt, en ik ben vastbesloten om mijn missie te volbrengen. Ik wil laten zien dat we samen het onmogelijke mogelijk kunnen maken.

“Mark is niet bang voor de oceaan, de oceaan is bang voor Mark”

Thor Munch – Anderson; race dokter the World’s Toughest Row

Mark-Slats-foto-door-Frank-Jansen

Be stronger

than your excuse

Mark’s core Values

Mark Slats - GWR - The fastest Solo ever to row the Atlantic -X3

Gentle GIANT
TALL
friendly
STRONG, PHYSICAL AS WELL AS MENTAL
Mark’s core Values
Endurance
Authentic
Inspiring
Motivator
Adventurer
Challenges
Competitive
Dutch

Mark’s adventures & Successes

2002

Winnaar van The Australian Tough Men competition

2002 – 2003

Gezeild van Australië naar Nederland met mijn hond Sam

2004 – 2005

Solo non-stop rondreis around the world in 205 days

2010 – 2014

Zeilend van Nederland naar Nieuw-Zeeland

2017

World record solo rowing

Wereldrecord solo roeien tijdens de Talisker Whisky Atlantic Challenge (nu bekend als The World’s Toughest Row)

2018

2ND in the golden globe race

Henk Bezemer prijs solozeiler van het jaar
(North Sea Club)

2019

• Published my first book ‘Held op Zee’,
written by Micha Jacobs
• 1st in the The Azores and Back Yacht Race
• 1st in the ‘Kustzeilers 24h’ sailing race
• Awarded for the 2nd time with the Cape Horn award
• Nominee for the Conny van Rietschoten Trofee

2020

World record duo rowing

Tijdens de Talisker Whisky Atlantic Challenge
(nu bekend als The Worlds Toughest Row)

2021

3 Iron Mans in 3 days

2022

10 Iron Mans in 10 days

Mark Slats -core-values
Worlds Toughest Row

World’s toughest

row 2024

Start World's Toughest Row

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

een unieke atmosfeer

Het belangrijkste evenement in oceaanroeien; de zwaarste roeiwedstrijd ter wereld. Een uitdaging die de roeiers meer dan 5000 km ten westen van het Canarische eiland La Gomera naar Antigua brengt. De jaarlijkse race begint begin december en er doen tot 30 teams van over de hele wereld mee.

 

Mark verpletterde in 2017 het vorige solo wereldrecord met 19 dagen door na 30 dagen, 7 uur en 49 minuten aan te komen in Antigua!

 

Teams vechten met slaaptekort, zeeziekte, zoute plekken en fysieke extremen die de race met zich meebrengt. Roeiers moeten aan zichzelf denken, vechten tegen zware omstandigheden zoals harde wind en hoge golven en de immense taak om zichzelf en de boot veilig aan de overkant te krijgen.

Worlds Toughest Row
Dutch-solo-rower-Mark-Slatts-at-the-start-line-of-the-Talisker-Whisky-Atlantic-Challenge-CREDIT-BEN-DUFFY-4-1

Mark’s race 2017

Mark begon vol goede moed aan de race, maar werd geconfronteerd met uitdagende omstandigheden, iets waar hij bekend mee was. Naast zijn competitieve aard, toewijding en mentale en fysieke kracht, diende zijn moeder, die helaas is overleden aan kanker, als grote motivatie. Mark verpulverde het vorige wereldrecord voor solo roeien en eindigde net achter The Four Oarsmen, het snelste team ooit (29 dagen, 14 uur en 14 minuten), en versloeg de meeste andere viertallenteams.

Deze buitengewone prestatie droeg hij op aan zijn moeder.

goede doelen

The World’s Toughest Row biedt een internationaal platform voor elk team om geld in te zamelen voor het goede doel van hun keuze. Elk team of individu kan een goed doel kiezen dat hen nauw aan het hart ligt en hen vaak in staat stelt om vol te houden en gemotiveerd te blijven tijdens de uitdagende momenten op zee. Mark, als oprichter van ‘Row4Cancer’, wist tijdens de editie 2017-2018 €44.321 op te halen, waarbij zijn moeder zijn grootste motivatie was, niet alleen om de Atlantische Oceaan over te steken, maar ook om deze race te winnen!

Tijdens de editie 2018-2019 van de Golden Globe Race heeft Mark €53.260 opgehaald voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation, en tijdens de editie 2020-2021 van The World’s Toughest Row heeft Mark samen met Kai nog eens €76.000 opgehaald voor de Maarten van der Weijden Foundation.

Sinds 2013 hebben de deelnemers van The World’s Toughest Row gezamenlijk iets meer dan €9,3 miljoen opgehaald voor goede doelen wereldwijd. De race van 2018 heeft het hoogste bedrag per race opgeleverd: bijna €3,1 miljoen!

milieu

Atlantic Campaigns (AC) is zich er terdege van bewust dat ze dit evenement organiseren in de achtertuin van Moeder Natuur en ze doen er alles aan om de impact op het mariene milieu te minimaliseren. Een voorbeeld hiervan is hun wedstrijdregel met betrekking tot zwerfvuil.

AC weet hoeveel voedsel elk team aan boord heeft genomen en wanneer ze Antigua bereiken, telt AC handmatig elke vuilniszak die terug uit de boot komt en stopt ze in de vuilnisbak. Als teams niet terugkeren met de juiste hoeveelheid afval, worden ze gediskwalificeerd voor de race.

Het voor de hand liggende gebruik van roeispanen vs. motoren, zonne-energie vs. fossiele brandstoffen en ontzilting vs. zoet water zijn ook belangrijke voorbeelden van hoe deze race en de sport een milieuvriendelijke mogelijkheid bieden om op verantwoorde wijze deel te nemen aan een extreme sport.

RACE feitjes

 

Elk jaar bereiken opmerkelijke mensen opmerkelijke dingen door over de Atlantische Oceaan te roeien. Geen jaar is hetzelfde. Elk jaar ontstaan er gloednieuwe verhalen. Van ingezamelde liefdadigheidsfondsen tot geziene wilde dieren en behaalde wereldrecords – de feiten worden voortdurend bijgewerkt in onze steeds evoluerende sport.

 • Elk team roeit meer dan 1,5 miljoen roeislagen tijdens een race.
 • Team Fortitude IV behaalde de snelste 24 uur ooit met 107,45 zeemijlen afgelegd.
 • Het snelste roeiteam over de Atlantische Oceaan was een team van vier roeiers, The Four Oarsmen, dat finishte in 29 dagen, 14 uur en 34 minuten.
 • Op zijn diepst is de Atlantische Oceaan 8,5 km diep.
 • De golven die de roeiers ervaren kunnen tot 20ft hoog zijn.
 • Er wordt verwacht dat elke roeier 800 vellen toiletpapier gebruikt tijdens hun oversteek.
 • In de race van 2016 kwam soloroeier Daryl Farmer na 96 dagen aan in Antigua. Hij roeide bijna 1200 mijl/40 dagen zonder roer om te sturen.
 • De snelste solo over de Atlantische Oceaan was Mark Slats die de race aflegde in 30 dagen, 7 uur en 49 minuten.
 • Roeiers verbranden meer dan 5000 calorieën per dag.
 • Er is geen toilet aan boord – roeiers gebruiken een emmer!
 • De gemiddelde roeier verliest ongeveer 8 kg tijdens de overtocht.
 • Tijdens de race van 2018 werd solo roeister Kelda Wood (Row 2 Raise) bijna 7 dagen lang gezelschap gehouden door een walvis.

Mark’s missie

HET WERELDRECORD BREKEN VAN THE WORLD’S TOUGHEST ROW:
29 DAGEN, 14 UUR & 34 MINUTEN
(THE FOUR OARSMEN, GB)

TWAC20_Row4cancer

De missie van Mark is ambitieus en inspirerend. Hij heeft al meerdere wereldrecords op zijn naam staan en wil nu voor de volgende poging een langdurig duurzaam team vormen dat ambitieuze plannen maakt en het onmogelijke mogelijk maakt.

De eerste doelstelling is het breken van het 4-persoons en overall wereldrecord op de Atlantische Oceaan tijdens The World’s Toughest Row. Dit is een uitdagende missie, maar Mark en zijn team zijn vastbesloten om het te bereiken.

Om deze missie te volbrengen, is het belangrijk dat het team hecht en elkaar goed kent. Daarom wordt er veel tijd besteed aan het creëren van broederschap. Dit doen ze door samen te trainen, eten, reizen en nog veel meer. Door deze ervaringen samen te delen, bouwen ze een sterke band op.

Mark en zijn team zijn ervan overtuigd dat het leven kort is en dat ze een stempel op deze planeet willen drukken. Het varen van een wereldrecord is slechts de eerste doelstelling. Ze hebben nog vele andere plannen voor de toekomst.

WERELDRECORDS 2020

MARK SLATS & KAI WIEDMER

world record logo

OVERALL WINNERS TWAC 2020

Van alle boten die meededen aan de TWAC 2020 waren Mark en Kai de Overall winnaars als eerste boot.

world record logo

EERSTE BOOT IN OPEN CLASS

De Open Klasse bestaat uit nieuwe ontwerpen (op proef) en oudere ontwerpen (die niet meer worden gebouwd/bestaande bouw).

world record logo

NIEUW WERELDRECORD IN DUOs

Verbazingwekkende resultaten die het staande record in het parensegment met 5 dagen verbreken.

STOP THINKING
AND DREAMING
ABOUT IT.
JUST DO IT.

Team Row4Cancer

Werving en selectie:

The World Toughest Row 2024

The World’s Toughest Row, één van de zwaarste sportevenementen, waar jaarlijks duursporters en avonturiers van over de hele wereld samenkomen. Zij testen zichzelf tegen de krachten van Moeder Natuur en nemen het tegen elkaar op om duizenden (4800) kilometers over de Atlantische Oceaan te roeien.

Waarom met een viermans boot?

Mark heeft het wereldrecord solo en duo op zijn naam staan. Echter ontbreekt nog het vierman en overall wereldrecord. Toen hij in 2022 bij de racestart was heeft hij besloten om een team van vier te vormen om daarmee het wereldrecord aan te vallen

Wat doet het selectieteam?

Het selectieteam krijgt wekelijks een persoonlijk trainingsplan aangeleverd van de heer Borja Martinez Gonzalez, assistent-professor van de Universiteit van Kent. Deze moeten zij nauwkeurig volgen, dagelijks trainen, de juiste tijden, wattages etc. Eén keer per twee weken traint het gehele team twee uur samen op de ergometer of op het water. Maandelijks zijn er team calls met de het gehele team en maandelijks is er een team trainingsdag.

Het selectieteam

Mark

MARK SLATS

World Motivator

“Ik, Mark Slats, ben een avonturier in hart en nieren. Ik streef ernaar om het onmogelijke mogelijk te maken. Niet alleen, maar ook voor en met anderen. Ik wil het leven ten volle leven, dingen doen die nog niet eerder zijn gedaan.

Leon Koning

Fulltime advocaat & Parttime avonturier

Ik ben Leon Koning, 33 jaar, fulltime advocaat en ernaast -zoveel als mogelijk- parttime avonturier! In 2022 fietste ik van Noord-Italië naar de Noordkaap (Northcape4000) en bedacht: dit geeft mij energie! Tijdens ultra-distance events, leer je gave, inspirerende mensen kennen, je helpt elkaar, ontdekt nieuwe plaatsen en verlegt je grenzen! Meedoen aan de Worlds Toughest Row heeft het voor mij allemaal: nieuwe sport, nieuw avontuur en grensverleggend! De Northcape4000 deed ik unsupported en solo, nu gaan we voor een teamprestatie! Met elkaar het sterkst denkbare team (ooit!) vormen, samen trainen en samen zo snel als mogelijk de Atlantische Oceaan over! Lets do it!

Leon Koning
Mijndert Dijkstra

MIJNDERT DIJKSTRA

Ocean Lover

Ik ben Mijndert Dijkstra, 42 jaar, en na eerdere omzwervingen in het Caribisch gebied en Azië woon ik nu met mijn vrouw Krista en twee kinderen (5&7) in Naarden. Mijn sportieve achtergrond is divers: voetbal, wielrennen en triatlon, met hoogtepunten als Ironman New Zealand, KOM Taiwan en de TransAlp.

Ik wordt aangetrokken door de weidsheid van de Oceaan, en het idee om met spier- en wilskracht deze epische afstand tussen continenten te kunnen overbruggen. Grootse dingen zijn mogelijk met planning en doorzettingsvermogen, maar vooral ook met actie.

Tijdens de 1000+ trainingsuren voor TWRAtlantic komt van alles op mijn playlist voorbij, podcast over de roeien, wielrennen, de Franse Revolutie, maar als we echt gaan knallen kies ik David Guetta’s Titanium!

Maarten Diepenveen

Met een lach over de finish

Waarom ik dit wil? Ik ben gek op uitdagingen. Deze reis begon eigenlijk jaren geleden toen mijn oog op het 4-persoons Atlantische Oceaan record was gevallen nadat een vriend mij over The World’s Toughest Row vertelde. Helaas is dat destijds niet goed van de grond gekomen. Op zoek naar een uitdaging schreef ik mij in voor een Iron Man 70.3 in Panama. Onvoorbereid kwam ik er achter dat een racefiets huren onmogelijk was en moest ik de race gedwongen op een mountainbike fietsen.

Thuisgekomen van mijn Panama reis en op zoek naar een nieuwe uitdaging schreef ik me in voor een hele Iron Man in Maastricht, met 8 weken tijd om me voor te bereiden stortte ik me op de voorbereiding. Met wat langere trainingen fietsen in het weekend en doordeweeks een keertje hardlopen verliep de wedstrijd opnieuw voorspoedig en ondanks dat het geen toptijd was, kwam ik met een lach over de finish.

Op zoek naar een race waar ik echt uitgedaagd werd, vond ik The Brutal Double. Een dubbele Iron Man op een berg met meer dan 6000 hoogtemeters op de fiets en 2500 hoogtemeters tijdens het lopen. Na 40 uur genieten van de omgeving kreeg ook deze race een lach niet van mijn gezicht. Gelukkig stuurde een vriendin mij de oproep van Mark het weekend na The Double Brutal. Mark Slats zoekt een team. Hopelijk heb ik nu een fysieke uitdaging waar ik ‘s nachts van wakker lig, ik de kriebels van krijg, één waar ik echt mijn best voor moet doen om het te laten slagen. Eén die de lach van mijn gezicht kan krijgen.

Maarten Diepenveen

Het goede doel

In de periode dat zijn moeder tegen kanker vocht, realiseerde Mark zich de immense kosten die gepaard gaan met behandelingen en medicijnen. “De kosten voor kankermedicatie zijn gelijk aan de gemiddelde prijs van een Nederlandse woning. Als we nu niets doen, wordt kankerzorg onbetaalbaar.”

Gedreven door deze realisatie startte Mark zijn liefdadigheidsinitiatief ‘Row4Cancer’, ter voorbereiding op The World’s Toughest Row. Hiermee wilde hij geld inzamelen voor onderzoek om kankermedicijnen toegankelijker te maken, onder leiding van Professor Dr. René Bernards van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Tijdens zijn overtocht van de Atlantische Oceaan vroeg Mark mensen om hem te steunen door te doneren aan zijn doel. Hij wist succesvol €44.321 op te halen. Zes maanden later nam Mark deel aan de Golden Globe Race, een non-stop solo rondvaart. Hij herdoopte zijn initiatief tot ‘Sailing4Cancer’. Deze fondsenwervingsinspanningen brachten nog eens €53.260 op, die hij plechtig overhandigde aan Professor Dr. René Bernards via een formele chequeoverdracht. In 2020 haalden Mark en Kai opnieuw €76.000 op voor kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis.

In 2024/2025 steunt Mark het Prinses Máxima Centrum en blijft hij zich inzetten voor dit nobele doel met zijn team, Row4Cancer.

Worlds_Toughest_Row charity

Sponsor Pakketten

Hoe kun je deel uitmaken van dit ultieme avontuur en je bedrijfsnaam laten schitteren op de snelste boot in het totale deelnemersveld van het zwaarste roei-evenement ter wereld?

We begrijpen dat niet elk bedrijf een groot sponsorbudget beschikbaar heeft voor exclusieve sponsoring, maar elke bijdrage is waardevol. Daarom bieden we verschillende sponsorpakketten aan voor allerlei budgetten. Neem een kijkje om te zien wat bij jouw bedrijf past en neem bij vragen gerust contact met ons op via info@markslats.nl.

the-boat

Branding opties

mark-slats-the-boat
Sponsorpakket 1

TITEL SPONSORSHIP
PAKKET

€ 25.000

Branding

 • Grootste logo op onze bootcabine (beide zijden)
 • Persbericht ter aankondiging van de samenwerking
 • Je bedrijfsnaam op onze kleding

Extra

 • Persoonlijke update vanaf de oceaan tijdens de wedstrijd
 • Een dagje meeroeien op de boot, inclusief training en fotomoment
 • Inspirerende lezing voorafgaand aan het evenement inclusief de boot op locatie
 • Inspirerende lezing na the Toughest Row
 • Regelmatige vermeldingen op sociale media
 • Link naar het bedrijf op de website
 • Uitnodiging voor alle door ons georganiseerde evenementen rondom the Toughest Row
Sponsorpakket 1

platinum SPONSORSHIP
PAKKET

€ 15.000

Branding

 • Groot  logo op de boot
 • Persbericht ter aankondiging van de samenwerking

Extra

 • Persoonlijke update vanaf de oceaan tijdens de wedstrijd
 • 1 lezing met het team
 • 1 lezing met experience
 • Regelmatige vermeldingen op sociale media
 • Link naar het bedrijf op de website
 • Uitnodiging voor alle door ons georganiseerde evenementen rondom the Toughest Row
Sponsorpakket 1

Goud SPONSORSHIP
PAKKET

€ 10.000

Branding

 • Groot logo op de boot

Extra

 • 1 lezing voor deelname aan de Toughest Row
 • 1 lezing na deelname aan de Tougest Row
 • Link naar bedrijf op de website
 • Uitnodiging voor alle door ons georganiseerde evenementen rondom de Toughest Row.
Sponsorpakket 1

Zilver SPONSORSHIP
PAKKET

€ 5.000

Branding

 • Logo op de boot

Extra

 • 1 lezing
 • Link naar bedrijf op de website
 • Vermelding op social media
 • Uitnodigingen voor alle door ons georganiseerde evenementen rondom de Toughest Row
  Sponsorpakket 1

  Brons SPONSORSHIP
  PAKKET

  € 2.500

  Branding

  • Logo op de boot

  Extra

  • Link naar bedrijf op de website
  • Vermelding op social media
  • Uitnodigingen voor alle door ons georganiseerde evenementen rondom de Toughest Row
  Sponsorpakket 1

  Club van 100

  € 100

  Branding

  • Je naam op de boot 

    WHAT’S IN IT FOR ME?

    Naast meer PR, merkbekendheid en bereik door internationale, nationale en lokale media-aandacht (zoals tv, kranten, sociale media), kunnen Marks successen, uitdagingen en tegenslagen worden gebruikt om meer energie en reflectie in je bedrijf te brengen. Het gevoel samen iets te bereiken en deel uit te maken van een extern project kan ook veel positiviteit binnen het bedrijf brengen. Werknemers kunnen Marks projecten volgen en ondersteunen: van het bouwen van zijn boot tot zijn trainingen, evenementen en wedstrijden. Marks inspirerende gesprekken binnen het bedrijf kunnen het geheel samenbinden en vertalen naar projecten en initiatieven binnen het bedrijf.

    Het is dus een win-winsituatie: jouw steun biedt een unieke marketingkans en essentiële middelen voor een goed doel dat broodnodige middelen nodig heeft.

    Thank you!

    Dankzij jou kunnen we dit avontuur mogelijk maken.

    Mark Slats sponsoren

    Sponsoren World’s Toughest Row 2024

    Becky

    Becky.works

    Waarom support je Mark en zijn WR poging:

    “Wij sponsoren Mark omdat we zijn instelling geweldig vinden.” Na het luisteren van een podcast waar ik zijn verhaal voor het eerst hoorde, lag ik ten eerste dubbel van het lachen. Ik houd echt van de manier waarop hij naar dingen kijkt. Maar met name zijn instelling was mij bijgebleven en is mij blijven inspireren. Niet te veel nadenken, maar gewoon doen.

    Wat zeg je als Mark je belt vanaf de oceaan tijdens de race?

    Als hij mij belt zou ik zeggen: “Gas erop amigo! Ik spreek je na de finish.” 🙂

    Becky

    Paul Dijkstra Composites B.V.

    Waarom support je Mark en zijn WR poging:

    Wij hebben er samen met ons team voor gezorgd dat Mark en zijn team de lichtste en snelste boot van de vloot hebben. Het is super leuk dat Mark ook erg betrokken is bij de bouw van de boot, dit geeft ons team nog meer motivatie om het best uit zichzelf te halen.

    Wat zeg je als Mark je belt vanaf de oceaan tijdens de race?

    Haha, ik hoop dat hij ons niet belt, want dat zou betekenen dat er een Marlin door de romp gegaan is of er andere schade is en hij tips nodig heeft hoe het beste te repareren onderweg. We wensen het team natuurlijk heel veel succes en gaan de reis op de voet volgen!

    Word ook sponsor en maak deel uit van dit epische avontuur!

    Sluit je aan bij onze fantastische groep sponsors en help ons de oceaan over te roeien. Jouw steun kan het verschil maken!

    Bekijk de sponsorpakketten en neem vandaag nog contact met ons voor meer informatie over hoe je kan bijdragen.

     

    Mark Slats

    Media coverage

    Mark Slats Media coverage

    SOCIAL MEDIA

    Mark is actief op de volgende sociaal media platformen

     

    Tegenwoordig richt Mark zich op het ondersteunen en faciliteren van roei avonturen. Door verhalen, foto’s, video’s en inzichten te delen, neemt Mark zijn publiek bij de hand en laat hen deel laten uitmaken van zijn duurzame, opwindende wereld en alle aspecten van zijn avonturen.

    Mark Slats over routines met Arie Boomsma

    EXPOSURE TWAC 2017-2018

    TOTAAL AANTAL
    MENSEN BEREIKT:
    3.363.374.468

    TOTALE
    PR WAARDE:
    €132.829.448

    Worlds Toughest Row Race Start
    Dutch solo rower Mark Slats breaks a world record at the finish line of the Talisker Whisky Atlantic Challenge CREDIT BEN DUFFY 5

    Twac & GGR
    PR

    Tijdens en na zijn avonturen was Mark sterk aanwezig in de media:

    NEDERLANDSE TV:

    Eva Jinek 2x:
    22/01/18 > 995.000 kijkers*
    26/02/19 > 895.000 kijkers*

    Hart van Nederland 5x:
    25/12/17 > 756.000 kijkers*,
    14/01/18 > 1.000.000 kijkers*,
    21/01/18 > 891.000 kijkers*,
    21/10/18 > 891.000 kijkers*
    23/02/19 > 511.000 kijkers*

    Business Class met Harry Mens
    27/05/2018 > gem. 150.000 kijkers per aflevering**

    * bronvermelding: mediacourant.nl
    ** bronvermelding: business-class.nl

    Mark’s Team

    core team:

    Dick Koopmans

    Scheepsarchitect en Kustmanager

    Paul Dijkstra

    Paul Dijkstra Composites – bootbouwer

    Dirk Husselman

    Adviseur

    Diana van Santen – de Bruijn

    Operationeel Manager, Website, Design & Communicatie

    Riet Slats

    Motivator, inspirator

     

    supporting team:

    Sandy Loder

    Team coach

    Borja Martinez Gonzalez

    Team trainer

    DutchGiraffe | Digital Creatives

    Design

    Hoewel we ons inspannen om accurate en up-to-date informatie te verstrekken over fotocredits, kan het voorkomen dat er fouten of misstanden zijn. Als u van mening bent dat er geen juiste erkenning is gegeven voor een afbeelding, neem dan contact met ons op via info@markslats.nl met de relevante details, en wij zullen de nodige correcties aanbrengen.