Mark Slats

10 DAGEN IRON MAN CHALLENGE, BIJNA OP DE HELFT!

mei 12, 2022 | Algemeen

Bij de start van dag 4, had Mark het gevoel ‘dat er een vrachtwagen over hem heen was gereden’, zo vertelde hij. Dit kwam omdat hij de dag er voor ten val was gekomen met de fiets. Andere mensen zouden het in zo’n geval rustig aan doen, maar bij Mark was het na de eerste 90 km fietsen alweer over.

Ook vandaag heeft hij weer veel begeleiding onderweg, echt fantastisch! Super gaaf, dat iedereen zo zijn best doet om Mark naar de eindstreep te krijgen! Hij weet zelfs zijn persoonlijk Iron Man Record te verbeteren. Heel veel dank aan iedereen die Mark support op wat voor manier dan ook!! ‘Teamwork makes the dream work!’.

Vandaag is Mark gestart aan dag 5 van zijn challenge en als hij vanavond aankomt is hij op de helft!! Op wat kleine ongemakkelijkheden na, gaat hij nog steeds als een speer. Je kan je nog steeds aanmelden om een dag(deel) mee te doen met Mark. Klik hiervoor op onderstaande link en meld je aan!

Iron Man Challenge Mark Slats – datumprikker.nl

Waarom doet hij dit? Mark heeft door zijn avonturen geleerd comfortabel te zijn in het oncomfortabele. Dat je veel meer kan, dan je denkt. Door dit soort challenges te doen, wil hij mensen motiveren de beste versie van zichzelf te zijn.

Wil je Mark steunen in de vorm van een donatie? Ook dat kan! Via onderstaande link kom je op de donatiepagina van Mark Slats Adventures. Klik op doneren en ga mee op dit epische avontuur!

Contact – Mark Slats